Біткоїн вперше за місяць подорожчав на $5 тисяч

Автор: Лобанова Єлизавета

Біткоїн в кінці лютого опустився до $48,6 тис. доларів. За останню добу вартість головної криптовалюти різко підскочила до $54,4 тис. Такий курс вранці 9 березня опублікували на кріптобіржі Binance.

Біткоїн вперше за місяць подорожчав на $5 тисяч - today.ua

Протягом двох тижнів курс біткоїна стояв на місці. Його раптове зростання може бути пов'язане з ростом інвестицій компанії MicroStrategy, яка минулого тижня придбала монет ще на $25 млн.

Як відомо, 28 лютого біткоїни подешевшали до  43 тис. З тих пір криптовалюта подорожчала на 27%. Будувати подальші прогнози щодо курсу біткоїна досить складно, адже одні експерти очікують зростання курсу до $1 млн., а хтось вважає, що незабаром курс може обвалитися до $20 тисяч. Біткоїн вперше за місяць подорожчав на $5 тисяч На думку стратега Evercore ISI Річа Росса, біткоїн продовжить рости і може досягти позначки $ 75 000. За останній рік криптовалюта подорожчала майже на 600%, що не можна недооцінювати.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

У лютому Ілон Маск втратив більше $ 15 млрд на фоні падіння вартості акцій Tesla, яка вклалася в біткоїни. До цього він встиг заробити 930 мільйонів доларів. За прикладом Маска, компанії MicroStrategy і The Motley Fool також закупили біткоїни і прогоріли.

Популярні зараз

Обурені діями уряду словаки зібрали гроші на снаряди для ЗСУ

Київстар, Vodafone та lifecell подбали про дешеві тарифи для своїх абонентів: який обсяг послуг можна за ними отримати

Держава призначила літнім українцям 900 гривень щомісячної доплати до пенсії

Робота половини українських банків може зупинитися: у НБУ назвали причину

Нагадаємо, який найголовніший недолік біткоїна, і чому при цьому вигідно інвестувати в електронні гроші.