Today.ua

Київстар попередив абонентів про проблеми з поповненням мобільного рахунку

Київстар попередив своїх абонентів, що у період з 22:00 31 березня до 20:00 1 квітня поточного року у них можуть виникнути проблеми з поповненням мобільного рахунку. У цей час мобільний оператор проводитиме планові роботи по оновленню комп’ютерних систем.

Збій у системі може торкнутися абонентів передоплати і домашнього інтернету. Зв'язок пропадати не повинен. Послуги мобільного та домашнього інтернету, SMS-повідомлень, а також послуги, які надаються в роумінгу, мають працювати у звичайному режимі.

Що стосується поповнення рахунку, то Київстар попереджає абонентів, якщо вони скинуть гроші на телефон під час проведення технічних робіт, то кошти на балансі відобразяться лише після закінчення оновлення. Не варто лякатися, що гроші зникли.

Інформація про поповнення стане доступна ввечері 1 квітня, приблизно після 20:00.

Київстар нещодавно розширив географію одного зі своїх популярних тарифів "Smart Регіон".  Цей тарифний план доступний жителям усіх куточків України. Його вартість - всього 100 гривень на тиждень.

Нагадаємо, які тарифи та послуги від Київстар закриваються з 1 квітня. Абонентів усіх зазначених тарифів від Київстар переведуть на тарифні плани лінійки Smart.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ