Today.ua

Київстар підказав абонентам, як прискорити швидкість інтернету одним кліком

Київстар запустив для своїх абонентів спеціальну послугу, яка допоможе їм прискорити свій мобільний інтернет. Послугою можна скористатися навіть в разі, якщо вичерпано весь трафік за тарифом. Для тих, хто використовує інтернет в своїй роботі практично цілодобово, Київстар запустив послугу "Турбо кнопка".

Більшості абонентів вистачає кількості гігабайт в їх місячному тариф, але користувачі, які використовують смартфон в якості пріоритетного джерела доступу в інтернет і змушені або часто сидіти зі смартфона, або роздавати з нього wi-fi на ноутбук або планшет, використовують в рази більше інтернету. Відповідно до політики Київстар, після витрачання сорока гігабайтів на місяць, швидкість інтернету автоматично знижується. Вийти з цієї ситуації можна, замовивши послугу "Турбо кнопка". Після того, як 40 гігабайтів інтернет-трафіку буде вичерпано і включиться обмеження швидкості, абоненту на телефон прийде відповідне СМС-повідомлення. За десять гривень він зможе підключити додатковий гігабайт високошвидкісного трафіку, який можна використовувати протягом двадцяти чотирьох годин з моменту підключення.

Замовити послугу "Турбо кнопка" можна в додатку "Мій Київстар", або набравши *289 *1# і кнопка виклику. Послуга підключається протягом години абонентам всіх тарифних планів без винятку.

Раніше повідомлялося, що Київстар запустив вигідний тариф з повним безлімітом, вартість якого в перші місяці використання буде за зниженою ціною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ