На Закарпатті випало до двох метрів снігу: три людини стали жертвами негоди

Автор: Лобанова Єлизавета

Снігопади за останній тиждень атакували всю Україну, але найбільше відчули на собі наслідки негоди жителі західних областей. Місцями замети намели понад два метри, і люди не могли вибратися зі своїх будинків. Через сильні морози три людини стали жертвами обмороження.

На Закарпатті випало до двох метрів снігу: три людини стали жертвами негоди - today.ua

У Львівській області 14 лютого на зупинці між селами в Золочівському районі замерз 69-річний чоловік. Чоловіка доставили в реанімацію вже без свідомості, а через кілька годин він помер. У нього було загальне переохолодження, а також відморожені руки і ноги.

Напередодні на Волині 41-річна жінка замерзла на смерть посеред поля по дорозі додому. А у Львові під завалами покрівлі недобудови загинув 59-річний охоронець. На Закарпатті випало до двох метрів снігу: три людини стали жертвами негоди Рятувальники і комунальники продовжують безперервно працювати і розчищати дороги. Частина проїздів до населених пунктів у західних областях до сих пір залишаються недоступними. Навіть снігоочисна техніка часом не справляється з тими обсягами снігу, які бачить перед собою. На допомогу підключають БТР і військову техніку.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Заметілі в регіоні очікуються ще в понеділок, 15 лютого, а вже з вівторка опади повинні припинитися. При цьому, синоптики передають в найближчі дні заморозки до -12 ...- 16 градусів вночі, вдень - до -4 ...- 9 градусів.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

В Україні очікуються звільнення та підвищення зарплат, — Нацбанк

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

У Німеччині заявили, що допомога США для України може виявитися останньою

Раніше повідомлялося, якою буде погода в Україні на Стрітення, 15 лютого, і в яких областях припиняться снігопади.