Нову соціальну мережу Clubhouse вперше зламали хакери: стався витік розмов з “кімнат“

Автор: Лобанова Єлизавета

Нова соцмережа Clubhouse вперше піддалася атаці хакерів. Незважаючи на те, що засновники мережі заявили про наявність заходів безпеки даних користувачів, невідомий зловмисник 22 лютого скоїв хакерську атаку на сервіс.

Нову соціальну мережу Clubhouse вперше зламали хакери: стався витік розмов з “кімнат“ - today.ua

Один з користувачів зміг передати аудіоканали Clubhouse кількох "кімнат" на свій сайт, заявила прес-секретар "Clubhouse" Реєм Багнасі. Clubhouse знайшла і заблокувала користувача-хакера і було заявлено про встановлення нових заходів безпеки заради запобігання повторної трансляції розмов.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Колишній керівник служби безпеки Facebook Алекс Стамос зазначив, що Clubhouse не може обіцяти конфіденційність розмов, що проводяться в будь-якій точці світу. Тому користувачі айфонів повинні бути готові до того, що всі їхні розмови записуються. Нову соціальну мережу Clubhouse вперше зламали хакери: стався витік розмов з “кімнат“ Незважаючи на всю закритість, в Clubhouse з кожним днем додається все більше користувачів. Створена підприємцями Полом Девісом і Рохані Сетом соцмережа набирає обертів. У додатку можна спілкуватися тільки через аудіоповідомлення. Там можна створювати теми розмов і додаючи до бесіди учасників збиратися в одній так званій кімнаті для ведення бесіди. На сьогоднішній день Clubhouse займає перше місце в рейтингу Apple App Store в Німеччині, Італії, Японії та Туреччині.

Раніше була названа найпоширеніша проблема месенджера Viber, з якою стикаються користувачі.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

В Україні очікуються звільнення та підвищення зарплат, — Нацбанк

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

У Німеччині заявили, що допомога США для України може виявитися останньою