Подорожчання проїзду в приміських маршрутках: де і на скільки перевізники підняли ціни

Автор: Лобанова Єлизавета

Вартість проїзду в приміських маршрутках столиці зросла на початку лютого на 3 гривні. Але це виявилося тільки початком. Після 14 лютого вартість проїзду зросла в і в інших маршрутках Київської області.

Подорожчання проїзду в приміських маршрутках: де і на скільки перевізники підняли ціни - today.ua

Зокрема, проїзд подорожчав в Макарівському районі, в Броварах, частково в Києво-Святошинському та Васильківському районах. До це маршрутники підняли ціни на транспорт до Ірпеня, Гостомеля та Бучі. Подорожчання проїзду склало від 2 до 5 гривень.

За словами голови Асоціації перевізників Київської області, подорожчання відбувається віяловим способом. У Таращі, наприклад, проїзд у маршрутках не дорожчатиме, адже тут працює багато нелегальних маршруток і великий транзит автобусів з Черкаської області. По Обухівському напрямку тарифи на проїзд також дорожчати не будуть.

Подорожчання проїзду в приміських маршрутках: де і на скільки перевізники підняли ціни

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Перевізники вважають, що подорожчання на 3 гривні сильно не позначиться на гаманцях українців. Але якщо щодня добиратися на роботу з передмістя до Києва, а середня вартість проїзду становить тепер 20-25 гривень, то за місяць вийде чимала сума.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

"Я сподіваюся, що це подорожчання проїзду в маршрутках буде останнім в цьому році. Можливо, щось змінитися навесні або загостриться ситуація з карантином. Але в цілому подорожчання не передбачається, враховуючи прогнози про вартість палива і курс долара", - заявив Олексій Павленко .

Раніше Київська міська адміністрація пообіцяла, що ціни на проїзд у столичному транспорті дорожчати не будуть.