Прогноз погоди на березень в Україні: синоптики прогнозують продовження теплої зими з дощами

Автор: Лобанова Єлизавета

Весна в Україні в цьому році буде пізньою. Синоптики зійшлися на думці, що березень не буде теплим. Скоріше варто очікувати продовження лютневої погоди з морозами і дощами. Тільки в кінці першого весняного місяця українці відчують істотне потепління і зможуть зняти зимовий одяг.

Прогноз погоди на березень в Україні: синоптики прогнозують продовження теплої зими з дощами - today.ua

За прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня, в березні погода буде схожою на теплу зиму. Місяць почнеться зі снігу та морозу, але вже 5-6 березня стане тепліше і опади припиняться. 1-2 березня температура повітря буде коливатися в межах нуля, а в період з 3 по 7 березня очікується близько -7 ... -5 градусів. По-весняному сонячно буде лише з 10 по 16 березня, а потім знову похолодає.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Горбань прогнозує, що ще в кінці другої треті березня можливий сніг з дощем і нічними морозами до -3 градусів, і тільки останні дні першого весняного місяця будуть схожі на справжню весну. Синоптик не виключає короткочасний період дощів в березні, який продовжиться в квітні. Прогноз погоди на березень в Україні: синоптики прогнозують продовження теплої зими з дощами Народний синоптик віщує, що в квітні буде тепло, але сиро, а травень буде без опадів, але не жаркий. Ще в перших числах квітня місцями вночі буде до -3 градусів морозу. Великдень у 2021 році буде пізнім - 2 травня, тому до цієї дати сильного потепління чекати не варто.

Раніше повідомлялося, якого числа буде повний місяць в лютому, і чим краще зайнятися в цей період.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати