Today.ua

“Укрзалізниця“ скасувала низку потягів і змінила графік роботи

"Укрзалізниця" з 11 квітня відновила рух потягів в області "червоної" зони, але як виявилося, бажаючих подорожувати по Україні поки що небагато. У зв'язку з продовженням карантину в інших регіонах, "Укрзалізниці довелося змінити регулярність поїздів і кількість робочих вагонів.

Зокрема, через низький попит на перевезення під час карантину, було скасовано частину рейсів до Західної України, починаючи з 13 квітня, за такими маршрутами:

Залежно від попиту і епідеміологічної ситуації в країні, "Укрзалізниця" буде додавати поїзда до травневих свят і на літній період. "Укрзалізниця" додала в розклад поїзда №77 / 78 Харків - Маріуполь, №119 / 120 Львів - Запоріжжя, №719 / 720 Харків - Київ. Поїзд №19 / 20 Попасна - Київ курсуватиме по парних днях тижня. Поїзд №773 / 774 Київ - Шостка курсуватиме тричі на тиждень замість п'яти. Поїзд №781 / 782 Київ - Черкаси також тепер курсуватиме три рази в тиждень. З 9 квітня "Укрзалізниця" відновила рух поїзда №77/78 з Харкова до Маріуполя і назад. Поїзд відправлятиметься з Харкова по понеділках, середах і п'ятницях, а назад з Маріуполя - по вівторках, четвергах і неділях.

Щоб перестрахувати пасажирів від втрати квитка у зв'язку з раптовою відміною поїзда, "Укрзалізниця" пообіцяла в таких випадках повертати пасажирам повну вартість квитка.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" двічі до кінця 2021 року пообіцяла підвищити зарплати своїх співробітників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ