Анастасія Приходько народила хлопчика: колега співачки розсекретила стать дитини

Автор: Анастасия Березовская

Анастасія Приходько зі своєї вагітності зробила великий секрет. До останнього співачка приховувала, що взагалі носить під серцем малюка. Тільки після його появи на світ артистка підтвердила, що стала мамою, проте ні стать, ні ім'я не розкривала.

Анастасія Приходько народила хлопчика: колега співачки розсекретила стать дитини - today.ua

Щодня Анастасія Приходько ділитися з шанувальниками подробицями своєї вагітності, розповідаючи про всі нюанси. Також артистка ініціювала відповіді на питання шанувальників про становище і її особисте життя.

Цікаво те, що стать дитини розсекретила не новоспечена матуся, а її колега. У коментарях під знімком, на якому Анастасія зображена з новонародженим малюком на руках, Оля Полякова написала: "Хлопчисько. Вітаю крихітко! Ура!" А Приходько відповіла: "Спасибі тобі велике". Анастасія Приходько народила хлопчика: колега співачки розсекретила стать дитини Сьогодні зірка показала, як вона виглядала на останніх місяцях вагітності. В особистому акаунті в Інстаграм артистка опублікувала фотографію, на якій постала в пухнастому светрі зі спущеною лінією плечей. Настя виглядає дуже ніжною, обіймаючи руками вагітний живіт. У підписі зірка зазначила, що попереднє її вагітне фото викликало резонанс. Хтось її вітав, хтось обурювався, а хтось взагалі не зрозумів. Анастасія Приходько народила хлопчика: колега співачки розсекретила стать дитини

"Я люблю бути різною і головне, хочу і МОЖУ собі це дозволити, не соромлячись своїх самовиражень. Ось тут я дуже мила і теж собі подобаюся. У мені живе Нове життя, моє серце б'ється в такт з маленьким сердечком малюка. Ну, хіба це не дуже добре?" - поцікавилася у шанувальників Анастасія Приходько.

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

У співачки є двоє старших дітей: дівчинка Нана від першого шлюбу і син Гордій.

Нагадаємо, Анастасія Приходько зізналася, як змінилася її вага після народження третьої дитини, і скільки вона зараз важить.