Астрологи розповіли, як назвати хлопчика по знаку Зодіака

Автор: Анастасия Березовская

Ім'я має велике значення для кожного, оскільки воно може безпосередньо вплинути на його долю і життя загалом. А тому багато батьків відповідально підходять до його вибору. Пропонуємо вам дізнатися, як назвати сина в залежності від дати його народження і як ім'я вплине на його характер.

Астрологи розповіли, як назвати хлопчика по знаку Зодіака - today.ua

Овен

Народжені під цим знаком хлопчики відрізняються рішучістю, наполегливістю, відвагою та впертістю. Найбільше дані якості підійдуть для Кирила, Гавриїла, Якова, Марка, Костянтина, Олександра, Миколи, Андрія, Богдана, Бориса, Володимира, Єгора, Юрія, Ярослава і Святослава.

Телець

Народжені під цим знаком хлопчики дуже вперті, але водночас дуже терплячі й чуйні особистості, які будуть відстоювати своїх близьких. Вони виростають в упевнених в собі чоловіків, які твердо стоять на ногах і приймають правильні рішення. Посилити ці якості можна за допомогою імен Михайло, Анатолій, Тарас, Павло, Кирило, Петро, Платон, Тарас, Данило і Всеволод.

Близнюки

Хлопчики, народжені під цим знаком, досить мінливі й вітряні, що вічно витають у хмарах. З ними дуже легко в спілкуванні, але через переживання за сина-підлітка, якого немає вдома, мами можуть неабияк переживати. Приборкати ці риси характеру можна, назвавши дитину Костянтином, Дмитром, Романом, Валерієм, Ігорем, Микитою, Сергієм, Георгієм або Анатолієм.

Популярні зараз

Путін вирішив окупувати не лише Україну: названо ціль президента РФ на Заході

В Україні з 1 квітня збільшать мінімальну пенсію та виплати 65-річним пенсіонерам

Закон про повторний медогляд обмежено придатних чоловіків заблокували

Глава МЗС повідомив, коли F-16 з'являться в українському небі

Рак

Хлопчики, народжені під знаком Рака, дуже потайливі особистості, які прагнуть до безпеки. Дуже важко зрозуміти, що діється у них в голові, однак такі чоловіки стають добрими сім'янинами. В такому випадку найкраще назвати дитину В'ячеславом, Георгієм, Гнатом, Макаром, Микитою, Едуардом, Максимом, Андрієм, Василем, Григорієм, Денисом, Дмитром, Іллею, Станіславом, Тимофієм, Юлієм, Петром або Робертом.

Лев

Лідерські якості у хлопчиків, народжених під знаком Лева, б'ють ключем. Вони запальні та агресивні, але відхідливі. Їм завжди хочеться опинитися в центрі уваги, і вони не сприймають байдужості на свою адресу. Найбільш придатними іменами стануть Лев, Андрій, Гліб, Юліан, Артур, Данило, Валерій, Микола, Ростислав, Олександр, Марк, Артем, Захар, Владислав, Єфрем та Артем.

Діва

Хлопчики-Діви акуратні, тактовні, ощадливі, пунктуальні та відповідальні. Вони хочуть весь час займатися своїм розвитком, і не упустять можливості повчити когось іншого. Народженого під знаком Рака найкраще назвати Денисом, Мироном, Романом, Яковом, Іларіоном, Павлом, Анатолієм, Іваном, Єфремом, Геннадієм, Адріаном, Віталієм, Юхимом, Петром, Русланом, Костянтином, Семеном, Станіславом або Сергієм.

Терези

Народжені під цим знаком хлопчики трохи загадкові та обережні особистості, вони дотепні й заповзятливі, хоч і дещо замислені - постійно зважують всі за і проти. Найкраще хлопчика-Терези назвати Олександром, Михайлом, Інокентієм, Владиславом, Сергієм, В'ячеславом, Василем, Львом, Марком, Григорієм, Володимиром, Микитою, Кирилом, Філіпом або Олегом.

Скорпіон

Хлопчики-Скорпіони відрізняються особливим почуттям власної гідності, вони мудрі, пристрасні, харизматичні. З віком вони користуються популярністю у дівчат. Найкраще назвати дитину Анатолієм, Дмитром, Миколою, Єгором, Ігорем, Глібом, Петром, Трофимом або Владиславом.

Стрілець

Народжені під знаком Стрільця хлопчики дуже енергійні та життєрадісні, вони люблять отримувати нові відчуття і завжди стають душею компанії. Найбільш їм підійдуть імена Станіслав, Сергій, Володимир, Михайло, Роман, Олексій, Родіон, Артем, Петро чи Андрій.

Козеріг

Практичні й цілеспрямовані хлопчики-Козероги дуже заповзятливі люди, що відрізняються спрагою до самостійності. Посилити удачу дитини можна, назвавши її, Григорієм, Геннадієм, Святославом, Петром, Данилом, Едуардом, Гнатом, Євгеном, Іллею, Віктором, Володимиром або Василем.

Водолій

Дуже суперечливий знак Зодіаку. Народжені під ним хлопчики вперті, наполегливі, непередбачувані, талановиті, добрі, чуйні та романтичні. Обійти труднощі на своєму шляху їм допоможуть такі імена, як Валерій, Арсеній, Ян, Георгій, Юрій, Максим, Платон, Тимофій, Аркадій, Віталій, Валентин і Олександр.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Риба

Хлопчики-Риби відрізняються цілеспрямованістю, безкорисливістю, відвертістю, але при цьому інфантильністю, романтичністю і невпевненістю в собі. Також нерідко вони можуть довго ображатися. Найкраще назвати дитину Данилом, Петром, Павлом, Юрієм, Родіоном, Аркадієм, Федором, Богданом, Філіпом, Григорієм або Тарасом.

Пропонуємо також дізнатися, яким чотирьом знакам Зодіаку дуже пощастить в квітні.