Today.ua

Колишній чоловік Ані Лорак засвітив інтер'єр квартири, де живе після розлучення

Колишній чоловік Ані Лорак після розлучення з успішною українською співачкою практично залишився ні з чим. Йому довелося продати бізнес та з'їхати з його з Кароліною розкішного житла. Зараз Мурат Налчаджиоглу знову займається бізнесом, але дрібнішим, і живе у просторій квартирці у Києві.

Турецький бізнесмен зараз активно готується до весілля із молодою дівчиною з Києва. Через деякий час після розлучення з Ані Лорак у грудні 2019 року Мурат показав публіці свою обраницю – нею стала 25-річна довгонога дівчина-візажист Лілія, яка має доньку на пару років молодшу за спадкоємницю бізнесмена.

Живе турок у розкішній квартирі, швидше за все орендованій. Тут у нього простора кімната – кухня, поєднана зі їдальнею та залом. На кухні сучасна техніка та кухонний острів, де любить проводити багато часу колишній чоловік Ані Лорак, щоб порадувати свою дівчину різними смачними стравами. І якщо Лілії Мурат готує різні блюда, то у красуні з приготуванням, мабуть, все погано, бо востаннє вона зварила нареченому пельмені. У квартирі є еркер, у якого розмістився великий обідній стіл, де можуть сісти щонайменше шість осіб. Біля стіни також стоїть м'який диван, на якому люблять проводити час закохані за переглядом фільмів. Нагадаємо, колишнього чоловіка Ані Лорак показали у плавках на пляжі в Африці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ