Today.ua

“Холостячка“ Ксенія Мішина розповіла про непростий період в житті: “Багато всього змінилося“

Головна героїня першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина в результаті залишилася одна. Її відносини з переможцем проєкту не витримали і року. І тепер зірка змушена починати жити заново.

Зовсім недавно стала відома причина розставання Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта. Закохані не коментують свій розрив і не влаштовують публічний скандал. Кожен з них веде своє життя і намагається навчитися бути не разом. На щастя, у кожного з них є улюблена робота, в яку можна зануритися з головою.

В особистому акаунті в Інстаграм відома українська актриса, яка стала членом журі нового сезону талант-шоу "Україна має талант", розповіла, що з нею зараз відбувається.

"Поділюся з вами враженнями … Доволі непростий період мого життя. Багато всього змінилося. А незвичність завжди викликає страх і сумніви", - зазначила Ксенія Мішина.

Екс-"Холостячка" зізналася, що сидіти в суддівському кріслі одночасно і яскраво, і потужно, і складно. Емоції зашкалюють від талантів, масштабу шоу і краси. Попри всі чудові виступи, яких Ксенія вже побачила безліч, на ній лежить велика відповідальність: зробити правильний вибір і дати комусь шанс пройти далі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)

"Я завжди намагаюся в усіх складнощах бачити лише можливості. Незважаючи на те, що мені важко, енергія, яку ми створюємо в моменті – безцінна і варта усіх витрачених нервів. Не бійтеся челенджів у своєму житті. Впускайте все, що відбувається. Проживайте! Взаємодійте! Не бійтеся проявляти себе, і світ обов’язково вам віддячить!" - уклала Ксенія Мішина.

Нагадаємо, переможниця "Холостяк" Ганна Богдан відреагувала на "липове" весілля своєї ексконкурентки Юлії Бельченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ