Today.ua

Ірина Федишин показала перше фото з відпустки та розсекретила місце свого відпочинку

Ірина Федишин разом із чоловіком та дітьми вирушила у відпустку. Довго співачка мучила своїх численних фанатів, куди вона полетіла.

"Ми полетіли туди, де тепло", - наголосила артистка перед вильотом.

Місцем свого призначення успішна українська виконавиця обрала курорт у Туреччині, як вона назвала його – найбільший Діснейленд для дітей. Ірина Федишин спеціально вибирала готель, який був би найцікавішим для своїх синів Юри та Олега, з атракціонами, тематичними номерами, аквапарком, аніматорами та іншими різними розвагами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

Вийшовши на зв'язок із шанувальниками, Ірина Федишин постала в кадрі в роздільному купальнику в дуже колоритний принт. Розмістилася артистка на шезлонгу під пальмами та одягла яскраві протисонцеві окуляри.

"Друзі, всім привіт нарешті вийшли на зв'язок. Знаю, що ви скучили, тому що багато пишуть. Долетіли, все класно. Вчора ми вже весь день відпочивали, але не виходили в сториз, бо були під враженнями. Прилетіли ми до Туреччини, оселилися в один такий готель – найбільший Діснейленд у Туреччині. Вибрали його спеціально для дітей, він дуже казковий. Тут найбільший аквапарк, найбільший парк атракціонів – вчора ми по всіх атракціонах бігали", - розповіла Ірина Федишин.

Сьогодні сім'я вже насолоджується сонячним теплим днем і відпочиває на пляжі. Температура в Туреччині стоїть тепла, 26 градусів і дуже багато туристів. Наразі мандрівників навіть більше, ніж у вересні, зазначила співачка.

Нагадаємо, Ірина Федишин провела екстремальні вихідні з дітьми та чоловіком за містом: фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ