Кіпр відкриває кордон для українців, але за певних умов

Автор: Шевченко Лилия

Кіпр знову відкриває кордони для туристів, які через чергову хвилю пандемії коронавірусу вимушений був закрити. Громадяни України зможуть відвідати острів з 1 квітня 2021 року, але при виконанні ряду умов.

Кіпр відкриває кордон для українців, але за певних умов - today.ua

Міністерство туризму Кіпру оприлюднило повідомлення про підготовку до відкриття кордонів для мандрівників і туристів. Більш того, гостям країни не буде потрібно перебувати на довгій самоізоляції, як це було впроваджено раніше.

«Всім подорожуючим, який пройшли тестування і у них підтверджено відсутність COVID, і які не були в тісному контакті з підтвердженим випадком, буде гарантовано перебування без карантину», - сказано в заяві Міністерства туризму Кіпру.

Кіпр відкриває кордон для українців, але за певних умов Таким чином, громадяни України, які вирішили відправитися на Кіпр, повинні будуть з 1 квітня поточного року за 72 години до вильоту літака здати ПЛР-тест.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

В Україні чекають новий Hyundai Tucson: фото та ціни

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Потім, після прильоту в аеропорт Кіпру, необхідно буде здати ще один тест. Вартість діагностики на Ковід-19 в аеропорту Кіпру, якщо Україна буде внесена Кіпром в список країн «червоної» зони, буде дорівнювати 30 - 31 євро. Дітям до 12 років тестування на коронавірус в Кіпрі проходити не потрібно.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Туреччина змінила правила в'їзду на територію країни для українців.