lifecell випустив спеціальну SIM-карту для ноутбука або планшета

Автор: Шевченко Лилия

Мобільний оператор lifecell оголосив про можливість придбати окрему SIM-карту для планшета або ноутбука. Новий пакет послуг дозволить отримати доступ в інтернет не тільки зі смартфона, але і з інших гаджетів.

lifecell випустив спеціальну SIM-карту для ноутбука або планшета - today.ua

Як розповіли в пресслужбі lifecell, нова «сімка» створена не для здійснення дзвінків, а для якісного доступу в інтернет з планшетів і ноутбуків.

«Використовуйте свої ГБ по максимуму! З послугою «МультіSIM Інтернет» у вас буде окрема SIM-карта виключно для інтернету на вашому планшеті або ноутбуці. Управління та оплата буде здійснюватися з одного аккаунта, а використання трафіку - відразу на декількох пристроях», - повідомили про зручності нової SIM-карти в lifecell.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Підключити дану послугу можна двома способами. Це може бути покупка тарифного плану «Універсальний» або придбання окремої SIM-карти, обслуговування якої здійснюється на основі усного договору компанії з клієнтом. lifecell випустив спеціальну SIM-карту для ноутбука або планшета Активізація послуги відбувається шляхом дзвінка на короткий номер * 144 # зі свого основного номера стільникового оператора lifecell.

Популярні зараз

Україна цьогоріч може залишитися без врожаю фруктів: в усьому винні бджоли

Закордонні паспортні сервіси скасували живі черги на тлі ажіотажу через посилення мобілізації

Українським біженцям у Німеччині скорочують готівкові виплати

Українцям платитимуть за купівлю вітчизняних товарів: у Мінекономіки домовилися з Mastercard

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що lifecell підключився до системи BankID. Абоненти мобільного оператора отримають нові переваги у вигляді онлайн-оплати за будь-які послуги і рішення в віддаленому режимі запитань, пов'язаних з роботою оператора.