Monobank може перейти у власність Тігіпко

Автор: Шевченко Лилия

Події навколо мобільного додатка monobank насторожують, судові тяжби тривають, один із власників відпущений під заставу в 52 мільйони гривень. Наскільки висока ймовірність у виникненні проблем в роботі програми, і чи варто хвилюватися користувачам?

Monobank може перейти у власність Тігіпко - today.ua

Свій прогноз про можливу долю monobank розповів екс-банкір Андрій Оністрат. На думку фінансиста, колишніх топ-менеджерів ПриватБанку, які є співзасновниками монобанка, чекають довгі судові розгляди, але в кінцевому підсумку все закінчиться добре. Клієнтам мобільного додатка, що працює на базі Універсал банку, хвилюватися не варто.

Андрій Оністрат зазначив, що під заставу в 52 млн гривень випустили співзасновника «Фінтех Бенд» Володимира Яценко. Слідство буде продовжуватися ще на невизначений час.

Monobank може перейти у власність Тігіпко

Популярні зараз

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Київстар, Vodafone та lifecell подбали про дешеві тарифи для своїх абонентів: який обсяг послуг можна за ними отримати

«Можливі варіанти, що monobank придбає нового власника, і швидше за все, ним може бути Тігіпко, тому що він і так є одним з власників даної торгової марки, ну може посилиться. Швидше за все, прокуратура обілетить хлопців, точніше не хлопців, а Ігоря Валерійовича і дасть можливість переоформити monobank на когось іншого», - прогнозує колишній банкір. Андрій Оністрат впевнений, що в кінцевому підсумку ситуація вирішиться.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

«Приводу для нервів немає», - впевнений фінансист.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що monobank знімає з клієнтів приховану комісію за переказ грошей. Користувачі скаржаться на підступ і вимагають справедливості.