На Великдень і травневі свята в Україні введуть «особливий режим» карантинних обмежень - МОЗ

Автор: Шевченко Лилия

Міністерство охорони здоров'я України розробляє плани щодо впровадження в країні «особливого режиму» карантинних обмежень. Глава МОЗ Максим Степанов розповів про підсумки діючих в регіонах локдаунів і про плани на Великдень та травневі свята.

На Великдень і травневі свята в Україні введуть «особливий режим» карантинних обмежень - МОЗ - today.ua

За словами міністра охорони здоров'я, в Україні в період святкування православного Великодня, а також Першотравня та Дня Перемоги буде діяти «особливий режим», спрямований на запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Максим Степанов підкреслив, що британський і африканський штами Ковід-19, які стали причиною нинішньої хвилі захворюваності, дуже агресивні, у більшості тих, що заразилися, перебіг хвороби важкий. Щоб уникнути погіршення епідситуації в країні, МОЗ вимагатиме не допускати масового скупчення людей і порушення карантинних вимог захисту.

На Великдень і травневі свята в Україні введуть «особливий режим» карантинних обмежень - МОЗ

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

«Звичайно, буде особливий режим, ми будемо просити, звертатися до громадян, щоб вже почали робити, обмежували контакти по можливості, великі скупчення людей. Британський і південноафриканський штами сверхагрессівні, дуже важкий перебіг хвороби», - пояснив глава МОЗ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що храми України готуються до святкування Великодня 2021. Настоятель УПЦ КП докладно розповів, як будуть проходити богослужіння в умовах карантину, де подивитися церковну службу, освятити паски та крашанки.