На Великдень в Україні пройдуть зливи з грозами: прогноз погоди від Наталки Діденко

Автор: Шевченко Лилия

На Великдень 2021 Україна буде тепло, але дощитиме. Народний синоптик Наталка Діденко розповіла, в яких регіонах очікуються грози і зливи.

На Великдень в Україні пройдуть зливи з грозами: прогноз погоди від Наталки Діденко - today.ua

Світле Христове Воскресіння в 2021 році відзначається 2 травня, в цей день частину України накриє атмосферний фронт, який принесе з собою поривчастий вітер, грози і проливні дощі.

Як прогнозує Наталка Діденко, опади очікуються в денний і нічний час на Великдень в західних, північних і центральних областях країни. У неділю, 2 травня, в Києві пройдуть зливи і грози, повітря прогріється до +18 градусів.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

У південних і східних областях природа на Великдень порадує весняним теплом і сонячною погодою. Стовпчики термометрів по всій Україні будуть показувати температуру повітря в діапазоні від +17 до +23 градусів. На Великдень в Україні пройдуть зливи з грозами: прогноз погоди від Наталки Діденко Метеорологи Укргідрометцентру також прогнозують зливи і грози на більшій території України в день святкування Пасхи 2021. Суха і сонячна погода очікується лише на Півдні та Сході. Температура повітря в денний час доби становитиме від +14 на Заході, до +26 в південних областях. Вночі стовпчики термометрів опустяться до позначки в +10 градусів.

Популярні зараз

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Київстар, Vodafone та lifecell подбали про дешеві тарифи для своїх абонентів: який обсяг послуг можна за ними отримати

Дізнайтеся також прогноз погоди для України на весь травень 2021. Чи варто чекати стабільного потепління?