Наташа Корольова полетіла на Мальдіви і похвалилася своїм номером

Автор: Анастасия Березовская

Наташа Корольова і Тарзан вирушили в романтичну подорож тільки вдвох. Місцем свого напрямку подружжя обрало Мальдівські острови. Співачка зізналася, що вперше побувала на Карибському морі. Також зірка показала номер, в якому зупинилася з чоловіком.

Наташа Корольова полетіла на Мальдіви і похвалилася своїм номером - today.ua

В особистому акаунті в Інстаграм відома українська співачка, яка вже дуже багато років живе і працює в Росії, розповіла, що вперше в житті побувала на Мальдівах. І попри те, що подорож обійшлося дуже дорого, вона того варта.

Порівнюючи свій відпочинок в Маямі і на Мальдівах, співачка зазначила, що «Атлантика дає більше драйву! Індійський океан - розслаблює». Наташа Корольова полетіла на Мальдіви і похвалилася своїм номером Зупинилися Тарзан і Наташа Корольова на милій віллі, в якій є просторе ліжко, диван, душ, ванна просто неба прямо біля океану і гамак із сітки прямо над водою. Разом з чоловіком співачка насолоджується не тільки видами, а й активно проводить час: пара катається на яхті, виїжджає дивитися на дельфінів, займається підводним плаванням і багато чим іншим.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

«Красуня. Обожнюю», «Шикарна», «Яка ви класна», «Супер !!! Наташа вогонь!», «Як завжди чарівні», - хвалять зірку шанувальники.

Нагадаємо, Наташа Корольова змінила зачіску і показала новий розкішний спосіб.