Today.ua

Один з директорів “Укрзалізниці“ йде у відставку через цькування керівництва підприємства

Один з топ-менеджерів «Укрзалізниці», який займав пост директора підприємства з комерційної роботи та логістики, Іраклі Езугбая заявив, що втомився боротися з цькуванням, тому прийняв рішення звільнитися за власним бажанням. Екс-главу грузинської ж/д також не влаштовує надмірно уповільнене реформування УЗ.

Іраклі Езугбая під час прес-конференції, що відбулася в четвер, 11 березня, відкрито заявив про цькування керівництва «Укрзалізниці». За словами топ-менеджера, тиск на керівництво УЗ почало переходити «будь-які межі».

«Є певні сили, які не дуже зацікавлені в національному вантажному перевізнику. Звичайно, те, що недоотримує "Укрзалізниця", однозначно отримує хтось інший», - додав чиновник, коментуючи гальмування реформ в УЗ.

Іраклі Езугбая впевнений, що реформування УЗ мало відбутися ще десять років тому, але з якихось причин на сьогоднішній день впровадити реформи в повній мірі так і не вдалося.

Відзначимо, що колишній керівник Грузинської залізниці Іраклі Езугбая був призначений директором з комерційної роботи компанії на початку вересня 2020 року.

На той момент експерти прогнозували, що грузинському топ-менеджеру доведеться непросто на новому робочому місці, оскільки сфера вантажоперевезень УЗ знаходиться в жалюгідному стані.

Нагадаємо, раніше «Укрзалізниця» оголосила про скасування руху поїздів в чотирьох областях України через погіршення епідеміологічної ситуації в регіонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ