Свята у квітні: українців чекає мінімальна кількість вихідних днів

Автор: Шевченко Лилия

У квітні 2021 на українців чекає багато робочих днів і мінімальна кількість вихідних. Які свята відзначає Україна протягом другого місяця весни, і скільки днів будемо відпочивати?

Свята у квітні: українців чекає мінімальна кількість вихідних днів - today.ua

Додаткових вихідних днів у зв'язку з календарними святами в квітні не буде. Відпочивати українці будуть мінімально можливу кількість днів - це 8 стандартних вихідних. Робочих днів у квітні 2021 буде 22.

Свят в квітні буде кілька, але жодне з них не є офіційним вихідним днем. Так що, святкувати доведеться після роботи. Як відомо, 1 числа місяця відзначали День гумору і сміху.

7 квітня православні християни святкуватимуть Благовіщення Пресвятої Богородиці, а також в цей день відзначається Всесвітній день здоров'я.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

Свята у квітні: українців чекає мінімальна кількість вихідних днів 26 квітня - Україна відзначить чергову річницю аварії на Чорнобильській АЕС. У Міжнародний день пам'яті жертв радіаційних аварій і катастроф пройдуть заходи в пам'ять про трагічні події 1986 року.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

29 квітня - Міжнародний день танцю.

Запланувати вихідні дні на природі, поїздку на дачу, в гості до родичів або відпочинок допоможе прогноз погоди на квітень 2021. Метеорологи українського Гідрометцентру розповіли, чого чекати від природи протягом другого місяця весни.