ПриватБанк знижує тарифи на обслуговування широкого кола клієнтів

Автор: Шевченко Лилия

ПриватБанк анонсував впровадження змін тарифів на розрахунково-касове обслуговування цілого ряду громадян України. На сайті фінансової установи обіцяють, що ціни на найпопулярніші послуги будуть знижені.

ПриватБанк знижує тарифи на обслуговування широкого кола клієнтів - today.ua

У державному ПриватБанку розповіли, що з 1 квітня 2021 року здійснено зниження тарифів на ті послуги, якими клієнти банку користуються найчастіше. Йдеться про зміни розрахунково-касового обслуговування для ФОП і юридичних осіб.

Щоб отримати можливість скористатися зниженими тарифами, підприємці повинні будуть самостійно змінити тарифний пакет в додатку «Приват24 для бізнесу». За замовчуванням всім клієнтам ПриватБанку, зареєстрованими як ФОП або юридична особа 1 квітня 2021 року підключать тарифний пакет Бізнес Старт. Але його можна буде змінити на інший в будь-який час.

ПриватБанк знижує тарифи на обслуговування широкого кола клієнтів На сайті ПриватБанку уточнюється, що галузеві пакети, наприклад, «ОСББ», «ІТ Expert», «Комунальні лікарні» і т. п. продовжать працювати без змін, для них будуть діяти колишні спеціальні тарифні пакети. Переходити на інші тарифи в цьому випадку не потрібно.

Популярні зараз

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою

В Україні очікуються звільнення та підвищення зарплат, — Нацбанк

Українських біженців у Німеччині закликали виїхати до Польщі: в країні виник гострий дефіцит місць

Китай може захопити Місяць та оголосити його своєю територією, - NASA

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Дрібний бізнес приносить в казну держави щорічно більше 27 млрд гривень, в Україні хочуть крім іншого впровадити повну автоматизацію реєстрації ФОП (фізична особа підприємець), щоб спростити для громадян можливість ведення бізнесу.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк впровадив зміни, які торкнулися всіх його клієнтів без винятку. Чим порадував українців один з найпопулярніших банків країни?