Прогноз погоди на Вербну неділю 2021 в Україні від Укргідрометцентру

Автор: Шевченко Лилия

Метеорологи Укргідрометцентру оприлюднили детальний прогноз погоди для України в день святкування Вербної неділі 2021. Свято всі православні християни відзначатимуть 25 квітня.

Прогноз погоди на Вербну неділю 2021 в Україні від Укргідрометцентру - today.ua

Згідно з народними традиціями, у Вербну неділю віруючі йдуть до церкви, щоб освятити гілочки верби. Про те, яка погода встановиться в цей день в різних регіонах України, розповіли в Гідрометцентрі.

По всій території країни синоптики прогнозують суху і ясну погоду з мінливою хмарністю. Істотних опадів 25 квітня не очікується. У західних областях України стовпчики термометрів в денний час доби покажуть +7 ... +10 градусів. Вночі очікуються заморозки до -3.

У центральному та північному регіоні метеорологи також прогнозують нічні заморозки до -2 градусів. Вдень повітря прогріється до +10.

Популярні зараз

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

Учені фіксують масове просідання поверхні землі у різних регіонах планети: які країни підуть під воду

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

Пентагон розкрив номенклатуру першого пакету військової допомоги Україні: чи дадуть ATACMS

Найтепліше в Вербну неділю 2021 буде в південних і східних областях. Тут в денний час доби стовпчики термометрів сягатимуть позначки в +15 градусів. Вночі на Півдні до +6 градусів, у східних областях - до -2.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Прогноз погоди на Вербну неділю 2021 в Україні від Укргідрометцентру Вітер західний і північно-західний, 7-12 метрів в секунду. До речі, згідно з народними прикметами, ясна і суха погода в Вербну неділю обіцяє рясний урожай фруктів, а вітряна погода - до холодного літа.

Нагадаємо, раніше метеорологи попереджали про заморозки в квітні. Скільки триватиме період похолодання?