Найпривабливіші жіночі зачіски на думку чоловіків

Автор: Анастасия Березовская

Кожна жінка хоче знати, як сподобатися протилежній статі. Вони прагнуть виглядати як з голочки і вражати одним тільки своїм зовнішнім виглядом. Стало відомо, які зачіски чоловіки вважають найбільш привабливими і спокусливими.

Найпривабливіші жіночі зачіски на думку чоловіків - today.ua
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Волосся відіграє важливу роль в оцінці привабливості жінки чоловіками. Як не дивно, але довге волосся, укладене локонами, вільно спадаюче на плечі і груди, чоловіки вважають найсексуальнішою жіночої зачіскою.

Красиве, доглянуте волосся дає протилежної статі зрозуміти, що дівчина не шкодує на себе засобів, має хороше фінансове становище, самоповагу і хвилюється про власне здоров'я. Гарне волосся також свідчить про здоров'я жінки, а це дуже важливо для майбутньої матері. Найпривабливіші жіночі зачіски на думку чоловіків Друге місце займає зачіски з косичками, які споконвіку вважалися ознакою краси, здоров'я і достатку нареченої. Найпривабливіші жіночі зачіски на думку чоловіків Третє місце найпривабливіших зачісок на думку чоловіків займає високий пучок. Уже майже десятиліття ця укладка не втрачає своєї актуальності - вона комфортна, а при використанні аксесуарів може підійти під абсолютно будь-який образ. Найпривабливіші жіночі зачіски на думку чоловіків Четверте місце дісталося низькому хвосту. Найпривабливіші жіночі зачіски на думку чоловіків А ось найменш привабливою жіночою зачіскою для чоловіків стала коротка стрижка, що суперечить нинішнім модним віянням. Такі популярні стрижки як піксі, паж, гарсон, "їжачок", абсолютно не здаються сильній статі привабливими. Найпривабливіші жіночі зачіски на думку чоловіків Нагадаємо, стилісти назвали чотири наймодніші зачіски на волосся будь-якої довжини на осінь-зиму.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Чоловіки “штурмують“ ТЦК після ухвалення закону про мобілізацію: усі не встигнуть оновити свої дані