Шмигаль розповів, скільки буде коштувати вакцина від коронавірусу в Україні

Автор: Шевченко Лилия

Питання щодо комерційної ціни вакцини від коронавіруса цікавить більшість громадян України. Прем'єр-міністр країни Денис Шмигаль розповів, скільки найімовірніше буде коштувати щеплення від СOVID-19.

Шмигаль розповів, скільки буде коштувати вакцина від коронавірусу в Україні - today.ua

Денис Шмигаль зазначив, що чутки про ціну в 1000 євро за дві дози СOVID-вакцини Pfizer є вигадкою. Насправді, таких цін за щеплення в Україні ніколи не було і поки не передбачається.

За словами прем'єра, на сьогоднішній день вартість комерційних вакцин від грипу та дифтерії варіюється в межах 300 - 1200 гривень. Швидше за все, препарат для формування імунного захисту від коронавіруса не буде вартувати дорожче. Шмигаль розповів, скільки буде коштувати вакцина від коронавірусу в Україні З приводу вакцини Pfizer Денис Шмигаль розповів, що виробник продає препарат за 15 - 20 доларів США.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Український прем'єр-міністр підкреслив, що на сьогоднішній день цілий ряд вакцин від коронавіруса проходять фінальні стадії випробувань. Виробники розгортають потужності для масового виробництва протиковідних препаратів. Це призведе до високої конкуренції на ринку і буде сприяти зниженню цін.

Популярні зараз

Пенсії порахують за єдиною формулою: хто отримуватиме майже 10 000 грн на місяць

Чим підживити півонії навесні: один аптечний засіб допоможе виростити пишні квіти

Українцям обмежили відпустки у воєнний період

“Скасування плати“ за доставку газу для пенсіонерів: у ГазПравді зробили важливу заяву

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський розповів, чому Україна не отримала в числі перших країн партію доз вакцини від коронавіруса. За словами президента, наша країна не мала на це права з однієї вагомої причини ...