Стало відомо, коли місія МВФ повернеться в Україну

Автор: Шевченко Лилия

В «Слузі народу» розповіли, чому місія МВФ на кілька місяців припинила співпрацю з Україною. Коли представники Міжнародного валютного фонду повернуться до Києва?

Стало відомо, коли місія МВФ повернеться в Україну - today.ua

Політик Олександр Корнієнко зазначив, що в МВФ чекають, коли влада України розбереться в питанні з тарифами на газ для населення. Зокрема, Фонд був проти установки максимальної ціни на газ. Обмеження було введено тимчасово і вже в кінці березня воно буде скасоване остаточно.

Після того, як втратить силу норма про граничну вартість газу для побутових споживачів (6,99 грн), місія МВФ знову запрацює в Україні. У партії «Слуга народу» прогнозують повернення до співпраці з фондом на початку квітня поточного року.

Стало відомо, коли місія МВФ повернеться в Україну

Популярні зараз

Українцям обмежили відпустки у воєнний період

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Укренерго запровадило графіки відключення електроенергії у всіх регіонах

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

«Місія МВФ завершила свою проміжну роботу і вони вказали на нюанси в нашій спільній роботі, які їх хвилюють по виконанню домовленостей. Сказали, що скоро повернуться, зокрема, після того, як закінчиться наша історія з газом. Вона триває до першого квітня», - пояснив глава партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Крім того, Україна повинна вирішити питання з впровадженням судової реформи та прийняттям антикорупційного законодавства.

Дізнайтеся також, чому місія МВФ покинула Україну і залишила офіційний Київ без чергового грошового траншу?