Стильний манікюр на будь-яку довжину у кольорах символу 2022 року - Чорного Водного Тигра

Автор: Анастасия Березовская

Святкування Нового року вже на носі, а отже, варто подумати над своїм образом, продумавши його від туфель і сукні до зачіски, макіяжу та манікюру. Ми зібрали найстильніші ідеї нейларту у кольорах наступного року під символом Чорного Водного Тигра.

Стильний манікюр на будь-яку довжину у кольорах символу 2022 року - Чорного Водного Тигра - today.ua

За східним гороскопом, Тигр – символ сили, справедливості, енергії, шляхетності та могутності. Слабкі та повільні істоти за своєю природою стають жертвами тигра. Однак наступний рік – Водного Тигра, що робить його більш м'яким та відкритим.

Вважається, що головними кольорами наступного року є:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  • чорний
  • синій
  • блакитний
  • білий
  • сірий

Відштовхуючись від цього, і варто вибрати святкове вбрання та відповідний манікюр.

Популярні зараз

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

Тіна Кароль показала наймодніший тренч весни 2024 року

Наймодніші джинси весни-літа 2024 року: який денім актуальний у новому сезоні

Щоб звичайний чорний манікюр не став нудним, достатньо додати йому блиску за допомогою слюди або гліттера. Можна зобразити мордочку тигра або зробити лапу з кігтиками. Стильний манікюр на будь-яку довжину у кольорах символу 2022 року - Чорного Водного ТиграСтильний манікюр на будь-яку довжину у кольорах символу 2022 року - Чорного Водного Тигра Всі відтінки синього і блакитного можна цікаво комбінувати між собою, прикрасивши різними геометричними візерунками, додавши блискіток або тигриного принта. Стильний манікюр на будь-яку довжину у кольорах символу 2022 року - Чорного Водного Тигра Білий та сірий манікюр можуть стати чудовою базою напередодні Нового року, адже ці кольори універсальні та прослужать ще деякий час, коли святковий настрій пройде. На білому і сірому фоні можна зобразити хижий принт, або зробити класичний френч. Красиво виглядає білий із золотом, що відразу підіймає градус нарядності нейларту. Стильний манікюр на будь-яку довжину у кольорах символу 2022 року - Чорного Водного ТиграСтильний манікюр на будь-яку довжину у кольорах символу 2022 року - Чорного Водного Тигра Нагадаємо, раніше ми розповідали про тренди у манікюрі на 2022 рік: нові ідеї модного дизайну нігтів.