Today.ua

Стильний манікюр на будь-яку довжину у кольорах символу 2022 року - Чорного Водного Тигра

Святкування Нового року вже на носі, а отже, варто подумати над своїм образом, продумавши його від туфель і сукні до зачіски, макіяжу та манікюру. Ми зібрали найстильніші ідеї нейларту у кольорах наступного року під символом Чорного Водного Тигра.

За східним гороскопом, Тигр – символ сили, справедливості, енергії, шляхетності та могутності. Слабкі та повільні істоти за своєю природою стають жертвами тигра. Однак наступний рік – Водного Тигра, що робить його більш м'яким та відкритим.

Вважається, що головними кольорами наступного року є:

Відштовхуючись від цього, і варто вибрати святкове вбрання та відповідний манікюр.

Щоб звичайний чорний манікюр не став нудним, достатньо додати йому блиску за допомогою слюди або гліттера. Можна зобразити мордочку тигра або зробити лапу з кігтиками. Всі відтінки синього і блакитного можна цікаво комбінувати між собою, прикрасивши різними геометричними візерунками, додавши блискіток або тигриного принта. Білий та сірий манікюр можуть стати чудовою базою напередодні Нового року, адже ці кольори універсальні та прослужать ще деякий час, коли святковий настрій пройде. На білому і сірому фоні можна зобразити хижий принт, або зробити класичний френч. Красиво виглядає білий із золотом, що відразу підіймає градус нарядності нейларту. Нагадаємо, раніше ми розповідали про тренди у манікюрі на 2022 рік: нові ідеї модного дизайну нігтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ