ТОП-3 найдешевших тарифи від українських мобільних операторів

Автор: Шевченко Лилия

Багато українців переходять на більш вигідні тарифи від мобільних операторів, які дозволяють економити гроші і отримувати при цьому всі потрібні послуги. Представляємо вашій увазі три найоптимальніших пакети від українських операторів стільникового зв'язку Київстар, Vodafone та Lifecell.

ТОП-3 найдешевших тарифи від українських мобільних операторів - today.ua

Звичайно ж, в гонитві за економією не варто забувати, що разом зі зменшенням вартості тарифного плану ви можете втратити масу корисних і потрібних можливостей. Наприклад, отримати низкоскоростной інтернет, трафік в кілька ГБ або можливість безкоштовно дзвонити на інші номери.

Київстар - тарифний план "Дзвінки для батьків"

Це найбільш вигідний тарифний план для людей старшого віку, які використовують старі кнопкові телефони, щоб здійснювати дзвінки близьким. Даний пакет послуг обійдеться в 75 гривень на місяць, або 2,5 гривні на день. В рамках тарифу абоненти отримують 100 МБ мобільного інтернету, безлімітні дзвінки в мережі Київстар та 50 безкоштовних СМС по Україні.

Lifecell - тариф "Просто Лайф"

ТОП-3 найдешевших тарифи від українських мобільних операторів Вартість тарифного плану "Просто Лайф" становить від 40 гривень за 4 тижні (28 календарних днів), це близько 1,43 гривні на день. У пакет послуг входить 1 ГБ інтернету, 250 хвилин на всі мобільні номери по Україні і повний безліміт на дзвінки в мережі Lifecell. Студентам надається знижка в 10% на Lifecell Campus.

Популярні зараз

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Vodafone - тариф SuperNet Start

Цей тарифний план є відмінним варіантом "ціна-якість". За 125 гривень на місяць або 4,2 гривні на день абонент отримує 4 ГБ інтернету 4G, безліміт на дзвінки за номерами Vodafone і 150 хвилин на розмови з абонентами інших операторів, а також 50 хвилин на дзвінки в 30 країн Європи, Америки, Азії та в Росії.

Нагадаємо, Київстар запустив нову послугу, яка захистить від шахраїв.