ТОП-9 країн, які в березні відкрили кордони для українців

Автор: Шевченко Лилия

Сплеск захворюваності коронавірусом відзначається у всьому світі, проте багато країн зважилися відкрити свої кордони для туристів. У березні 2021 дев'ять держав дозволили в'їзд для громадян України. Звичайно ж, всюди діють певні обмеження, про які треба знати кожному.

ТОП-9 країн, які в березні відкрили кордони для українців - today.ua

Українці можуть відправитися на відпочинок, по роботі або в гості до родичів в 104 країни. Дев'ять з них відкрили кордони протягом березня поточного року - це Бангладеш, Ботсвана, Габон, Гаїті, Гайана, Індія, Ісландія, Таїланд, Чорногорія.

Туристів попереджають, що в'їзд в будь-яку з 104 країн, які дали дозвіл на відкриття кордонів, можливий тільки за умови дотримання необхідних карантинних вимог. Всі обмеження були введені на тлі погіршення епідемічної ситуації в усьому світі.

ТОП-9 країн, які в березні відкрили кордони для українців

Популярні зараз

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

Учені фіксують масове просідання поверхні землі у різних регіонах планети: які країни підуть під воду

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

«Умови в'їзду, безумовно, можуть включати дотримання протиепідемічних вимог. Тому прошу вас належним чином перевіряти всі правила в'їзду. Зробити це ви зможете на нашому сайті: https://tripadvisor.mfa.gov.ua/», - зазначив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на онлайн-брифінгу.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Кулеба також підкреслив, що без гострої необхідності не варто їхати в інші країни, оскільки ситуація з коронавірусом дуже небезпечна.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що громадянам України відкритий в'їзд на територію Туреччини. Однак правила перетину кордону змінили в зв'язку з пандемією.