Today.ua

Три модні зачіски, які візуально зроблять обличчя молодшим

Багато жінок роблять одну і ту ж помилку, думаючи, що довге волосся - це запорука краси і молодості. Навпаки, часто, шикарна шевелюра завдовжки нижче лопаток тільки додає віку. Стилісти назвали три модні зачіски, завдяки яким можна візуально скинути кілька років.

Три модні зачіски, які візуально зроблять обличчя молодшим

Зачіска середньої довжини

Якщо ви хочете виглядати молодше, спробуйте обстригти волосся довжиною до плечей. Таку довжину зручно укладати в різні зачіски, використовувати модні шпильки, крабики, хустки і обідки. При цьому локони можна залишити розпущеними - ідеально рівними або ж завити їх в милі кучерики.

Каре

Універсальна зачіска, яка підходить жінкам абсолютно будь-якого віку, типу волосся і форми обличчя. Така стрижка не вибаглива в укладанні і з нею також можна зробити кілька цікавих зачісок. Також цікаво виглядає боб-каре, коли ззаду довжина коротше, ніж спереду, а зріз йде під нахилом.

Багатошарова стрижка з чілкою

Для власниць густого і пишного волосся таку зачіску можна зробити завдовжки трохи нижче плечей. Завдяки багатошаровості у вас завжди будуть пасма у обличчя, що допоможе приховати неідеальний овал обличчя і заховати мімічні зморшки. Глибокі зморшки на лобі можна приховати чілкою, будь-якою - прямою і рівною, асиметричною, косою, рваною і навіть шторкою. Чілка підійде жінкам з прямокутним і довгим обличчям, а також допоможе підкоригувати овал обличчя. Нагадаємо, стилісти назвали три повсякденні зачіски на довге волосся, які стали популярними восени 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ