Україну накриють сніг з дощем і грози, повернуться нічні заморозки до -3 градусів

Автор: Шевченко Лилия

В Україну йде похолодання, заморозки очікуються майже по всій території країни. За даними метеорологів Укргідрометцентру, в ряді областей пройдуть зливи з грозами.

Україну накриють сніг з дощем і грози, повернуться нічні заморозки до -3 градусів - today.ua
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Весна в Україні продовжує дивувати примхами погоди, ясна погода миттєво змінюється зливами або морозами. У п'ятницю, 23 квітня, дощі пройдуть по всій території країни. У Чернігівській, Харківській та Запорізькій областях синоптики прогнозують зливи з грозами, сильні дощі очікуються також в Миколаївській, Херсонській, Одеській, Вінницькій, Сумській, Полтавській областях та в Кропивницькому.

Помірні опади пройдуть по всій країні в денний час доби, суха і ясна погода збережеться тільки в Криму, в Київській, Хмельницькій і в Житомирській областях. Стовпчики термометрів покажуть від +9 до +12 градусів. У південних і східних областях - до +18. Україну накриють сніг з дощем і грози, повернуться нічні заморозки до -3 градусів У суботу, 24 квітня, дощовий фронт почне залишати територію України. Помірні опади прогнозуються лише в північному регіоні, а також в Харківській, Полтавській, Сумській, Київській, Житомирській та деяких західних областях. Однак з відходом дощів країну накриють заморозки. У нічний час доби температура повітря знизиться до -3 в західних, північних і центральних областях. Україну накриють сніг з дощем і грози, повернуться нічні заморозки до -3 градусів У неділю, 25 квітня, нічні заморозки до -3 градусів очікуються по всій території України, крім південних. Вдень повітря прогріється до +10, а в південно-східних областях до +15 градусів. Україну накриють сніг з дощем і грози, повернуться нічні заморозки до -3 градусів У понеділок, 26 квітня, у Волинській, Рівненській та Житомирській областях очікується дощ зі снігом. Дощі пройдуть в центральних і північних областях. Україну накриють сніг з дощем і грози, повернуться нічні заморозки до -3 градусів Нагадаємо, раніше народний синоптик розповів, яка погода буде в Україні на Великдень. Чи варто чекати приходу весняного тепла?

Популярні зараз

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою

В Україні з 1 травня скасують один вид штрафу за порушення ПДР

Країни НАТО зможуть збивати російські ракети над Україною зі своєї території

Тариф на воду підвищать з 1 травня у двох містах України