“Укрпошта“ буде безкоштовно доставляти товари з OLX до кінця березня 2021

Автор: Шевченко Лилия

Весь березень користувачі одного з найбільших в Україні торгівельного онлайн-майданчика OLX зможуть отримати свої замовлення безкоштовно. Про це повідомили в прес-службі Національного оператора «Укрпошта».

“Укрпошта“ буде безкоштовно доставляти товари з OLX до кінця березня 2021 - today.ua

OLX та Укрпошта уклали договір про співпрацю, тепер при оформленні послуги "OLX Доставка" українці зможуть отримати свої посилки абсолютно безкоштовно. Більш того, в прес-службі розповіли, що всі замовлення будуть доставлятися в прискореному режимі, за допомогою послуги «Укрпошта-Експрес».

В середньому термін доставки посилок з OLX займатиме два дні для клієнтів, які проживають в обласних центрах. Для тих, хто живе в інших населених пунктах – три дні.

“Укрпошта“ буде безкоштовно доставляти товари з OLX до кінця березня 2021З подробиць співпраці OLX та Укрпошта відомо лише те, що протягом березня 2021 доставка посилок буде безкоштовною. З 1 квітня за доставку доведеться платити. Сума, як повідомляє прес-служба Укрпошти, на пересилання товарів вагою до 30 кг буде фіксованою. Конкретні цифри поки не уточнюються.

Популярні зараз

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Гендиректор OLX в Україні та Центральній Азії Катерина Онищенко розповіла, що користувачі в 90 відсотках випадків замовляють послугу «OLX доставка». Співпраця з Укрпошта дозволить поліпшити роботу онлайн-платформи і доставляти посилки в будь-яку точку світу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що вже з 1 квітня 2021 р Укрпошта може припинити доставку пенсій. Причина проста - це стало не вигідно…