У квітні в Україну повернуться морози: погода буде змінюватися кожні п'ять днів

Автор: Шевченко Лилия

Погода в квітні не буде теплою і ясною. За даними метеорологів, весняна погода триватиме до 10 квітня, потім в Україну повернуться морози ...

У квітні в Україну повернуться морози: погода буде змінюватися кожні п'ять днів - today.ua

Початок квітня 2021 порадує українців теплою погодою, лише зрідка йтимуть короткочасні дощі слабкої інтенсивності. Про це розповіла завідувачка відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова.

Після десятого числа в Україну повернуться заморозки, погода стане мінливою, зміна похолодань і потеплінь відбуватиметься кожні п'ять днів.

«5 днів холодних, 5 днів теплих, 5 днів сонячних, 5 днів похмурих. І так до кінця місяця», - прогнозує метеоролог.

Популярні зараз

Обурені діями уряду словаки зібрали гроші на снаряди для ЗСУ

Київстар, Vodafone та lifecell подбали про дешеві тарифи для своїх абонентів: який обсяг послуг можна за ними отримати

Робота половини українських банків може зупинитися: у НБУ назвали причину

У Білому домі повідомили, коли розпочнеться постачання зброї в Україну

У квітні в Україну повернуться морози: погода буде змінюватися кожні п'ять днів Народний синоптик Леонід Горбань також прогнозує холодний квітень 2021. За словами синоптика, тепло в Україну прийде тільки в травні, після Великодня (2 травня). До цього дня погода буде мінливою і холодною, з заморозками, які будуть змінюватися нетривалим потеплінням.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

В Gismeteo, навпаки, прогнозують переважно теплу погоду в квітні, лише в першій декаді в західних і північних областях очікуються нічні заморозки і дощі зі снігом.

Метеорологи Укргідрометцентру склали свій прогноз погоди на квітень 2021 для України. Коли українці дочекаються справжнього весняного тепла.