Today.ua

В Google Асистент з'явиться нова функція «Пам'ять» для зберігання файлів будь-якого типу

Компанія Google почала тестування вже майже готової функції «Пам'ять» для додатка Google Assistant. Завдяки новій функції користувачі зможуть зберігати відео, фото, текстові документи та інші види контенту будь-якого формату і в будь-яких обсягах.

Функція «Пам'ять» в Google Assistant представляє собою цілу комбінацію з дошки для збору даних в стилі Pinterest, списків читання і справ, додатки для нотаток. Коли нова функція пройде внутрішнє тестування в Google, вона стане доступною для широкого кола користувачів.

Опція «Пам'ять» дозволить зберігати необмежену кількість контенту будь-якого формату: текстові файли, контакти, книги, квитки, кіно і музику, плейлисти, фото, веб-сайти, ресторани, які полюбилися, цікаві замітки і події, записи телешоу і багато іншого.

За задумом розробників, «Пам'ять» - це інструмент, що дозволяє всю інформацію зберігати в одному місці. Крім того, функція зручна тим, що дозволяє сортувати завантажені дані для зручності користувача.

Щоб зберегти в «Пам'ять» файл, необхідно натиснути на спеціальний ярличок, або скористатися допомогою голосових команд. Про дату запуску нової функції в Google обіцяють повідомити додатково, оскільки опція поки не до кінця готова до масового використання.

Дізнайтеся також, чому популярний мобільний додаток з Google Play виявився небезпечним для смартфонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ