У monobank розповіли, як оформити отримання зарплати на карту

Автор: Шевченко Лилия

Багато українців стикаються з проблемою відмови державних установ перераховувати заробітну плату співробітника на його карту monobank. Це питання вирішується дуже просто. Як правильно оформити отримання грошей?

У monobank розповіли, як оформити отримання зарплати на карту - today.ua

Клієнти monobank нерідко отримують відмову від роботодавців перераховувати зарплату на карту даної структури. Причина тут зовсім не в порушенні постанови НБУ про скасування «зарплатного рабства», коли громадян змушували отримувати заробітну плату в певному банку. Справа в тому. Що monobank - це не банк, а лише мобільний додаток. Створено його на базі Універсал-Банку.

На сторінці monobank в Фейсбук один з клієнтів поцікавився, як він може оформити отримання зарплати на карту monobank, якщо він працює в державній установі і казначейство відмовляється перераховувати зарплату на mono. Установа посилається на «Перелік уповноважених банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ». Звичайно ж, monobank в даному списку немає.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

У monobank розповіли, як оформити отримання зарплати на карту Відповідь від monobank полягала в тому, що клієнтам необхідно шукати в переліку фінансових структур Універсал-Банк. Також потрібно направити заяву в бухгалтерію держустанови на отримання зарплати на певну банківську карту.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

В Україні очікуються звільнення та підвищення зарплат, — Нацбанк

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

Українських біженців у Німеччині закликали виїхати до Польщі: в країні виник гострий дефіцит місць

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Україні активізувалися злочинці, які крадуть гроші з карток довірливих громадян. Так, шахрай під виглядом працівника monobank виманив у клієнтки майже 100 тисяч гривень.