Today.ua

В Україну йде потепління до +21: прогноз погоди на останні дні квітня 2021

В Україну йде довгоочікуване потепління. Метеорологи Укргідрометцентру оприлюднили прогноз погоди на останні числа квітня 2021.

У четвер, 29 квітня, коли всі православні віруючі відзначатимуть Чистий Четвер, встановиться тепла і ясна погода. Опадів не очікується по всій Україні, крім Львівської та Закарпатської областей, де в денний час доби пройде невеликий дощ.

Стовпчики термометрів у північних областях будуть перебувати на рівні +13 ... +15 градусів, на решті території України буде набагато тепліше: від +15 до +18 градусів. Вітер південно-східний 7-12 метрів в секунду. У п'ятницю, 30 квітня, температура повітря підвищиться ще більше, найтепліше буде в Вінницькій області, де стовпчики термометрів покажуть +21 градус. У решті регіонів потеплішає до +19 градусів. Суха і ясна погода встановиться в південних, східних і деяких центральний областях. В інших регіонах пройдуть дощі з грозами. Дізнайтеся також, яка погода буде в Україні на Великдень 2021. Чи варто чекати тепла і сонця в день Свята?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ