Vodafone запропонував тариф за одну копійку на місяць

Автор: Шевченко Лилия

У Vodafone до кінця 2021 року діятиме акція, що дарує абонентам три місяці безкоштовного зв'язку. Як стати учасником акції?

Vodafone запропонував тариф за одну копійку на місяць - today.ua

Щоб безкоштовно телефонувати на усі номери і отримати безлімітний інтернет всього за 1 копійку на місяць, не потрібно купувати нову SIM-карту. Навпаки, варто відшукати стару «сімку» Vodafone, яка лежить без діла більше двох місяців.

Отже, взяти участь в акції можуть абоненти, у яких є дві SIM-карти Vodafone - постійна і стара. З номера, яким ви активно користуєтеся, відправте СМС-повідомлення із зазначенням номера вашої старої «сімки» (380ХХХХХХХХХ) на короткий номер 3575. У відповідь вам прийде повідомлення з пропозицією стати учасником акції «Моя стара SIM». Vodafone запропонував тариф за одну копійку на місяць Після підключення акції абонент отримає можливість користуватися всіма можливостями стільникового зв'язку протягом трьох місяців за символічну плату в розмірі 1 копійки в місяць. Важливо, щоб на момент списання акційної абонплати на рахунку була сума в розмірі не менше 1 копійки.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Учасниками даної акції не можуть стати абоненти, номери яких підключені до тарифних планів Смартфон Стандартний, Yezzz, Vodafone Light, Smartfon Zero, Vodafone EXPRESS.

Популярні зараз

Україна цьогоріч може залишитися без врожаю фруктів: в усьому винні бджоли

Українським біженцям у Німеччині скорочують готівкові виплати

Названо пенсії, які отримуватимуть українці з мінімальною та середньою зарплатою

У Раді готують нове підвищення пенсій українців: виплати зростуть до 60% від зарплати

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Vodafone вирішили переглянути умови найпопулярніших тарифних планів з 1 березня 2021 року. Що зміниться для абонентів?