Today.ua

Vodafone запропонував тариф за одну копійку на місяць

У Vodafone до кінця 2021 року діятиме акція, що дарує абонентам три місяці безкоштовного зв'язку. Як стати учасником акції?

Щоб безкоштовно телефонувати на усі номери і отримати безлімітний інтернет всього за 1 копійку на місяць, не потрібно купувати нову SIM-карту. Навпаки, варто відшукати стару «сімку» Vodafone, яка лежить без діла більше двох місяців.

Отже, взяти участь в акції можуть абоненти, у яких є дві SIM-карти Vodafone - постійна і стара. З номера, яким ви активно користуєтеся, відправте СМС-повідомлення із зазначенням номера вашої старої «сімки» (380ХХХХХХХХХ) на короткий номер 3575. У відповідь вам прийде повідомлення з пропозицією стати учасником акції «Моя стара SIM». Після підключення акції абонент отримає можливість користуватися всіма можливостями стільникового зв'язку протягом трьох місяців за символічну плату в розмірі 1 копійки в місяць. Важливо, щоб на момент списання акційної абонплати на рахунку була сума в розмірі не менше 1 копійки.

Учасниками даної акції не можуть стати абоненти, номери яких підключені до тарифних планів Смартфон Стандартний, Yezzz, Vodafone Light, Smartfon Zero, Vodafone EXPRESS.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Vodafone вирішили переглянути умови найпопулярніших тарифних планів з 1 березня 2021 року. Що зміниться для абонентів?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ