Вся в сльозах: Настя Каменських показала напади панічних атак у Мексиці

Автор: Анастасия Березовская

Настя Каменських показала на камеру, як у неї трапилася панічна атака в Мексиці. Дізнавшись про це, Потап зажадав, щоб співачка кидала свої зйомки й поверталася додому.

Вся в сльозах: Настя Каменських показала напади панічних атак у Мексиці - today.ua

Успішна українська співачка випустила нову серію свого реаліті-шоу "Дівчата рулять". Зірка розповіла про обряд очищення, через який у неї сталася панічна атака. Настя Каменських заливалася сльозами на камеру, схвилювавши свого чоловіка, продюсера Олексія Потапенка.

Артистка зазначила, що після перших днів наснаги й святкувань на неї нахлинув черговий зрив: було боляче, важко і страшно. Але Настя виявилася не з полохливих і вирішила подивитися своїм страхам в обличчя, пройшовши містичний ритуал древніх мая – Темаскаль. Вийшовши з хатини, співачка залилася сльозами.

На нову серію реаліті своєї дружини відреагував Потап, який залишився в Україні і був незадоволений, що Настя поїхала до Мексики. Музикант зажадав, щоб Каменських поверталася додому.

Популярні зараз

“Податок на Forbes“: доларових мільярдерів хочуть змусити віддати 2% від їхніх статків

Стало відомо, чи зміняться тарифи на комунальні послуги в Україні з 1 травня

В Україні виник дефіцит досвідчених фахівців: названі найбільш затребувані професії

У квітні на виплату пенсій виділено меншу суму коштів, ніж у березні: названо причину скорочення фінансування

"Ви хочете, що б у мене серце зупинилося!!??? Панічні атаки!!??? Ви серйозно??!!! Настя - марш додому!!!!"- написав в Instagram Олексій Потапенко.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)


Шанувальники кинулися підтримувати відому артистку, відзначаючи, що вона велика молодець, що змогла подивитися своїм страхам в очі й боротися з ними.

"Так згодна, знайомство з собою - найцінніше, що ми можемо зробити для себе", "Молодець ви, Настя! Невже і у Вас є страхи і невпевненість в собі? Ви Красуня і розумниця!", "Дуже крутий випуск", "Я тебе обожнюю, ти класна", - пишуть шанувальники Каменських.

А ось підписники Потапа настійно рекомендували співакові стежити за своєю дружиною і надавати їй максимальну підтримку.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Нагадаємо, Настя Каменських показала неідеальні фото в купальнику до схуднення.