Today.ua

Гороскоп на 25 вересня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба попереджає Стрільців щодо втрати грошей, а Терезам радить уникати спілкування

Гороскоп на суботу, 25 вересня 2021 року, передбачає непоганий день для шопінгу і розваг. Серйозні задуми і втілення сьогодні вдадуться небагатьом представникам знаків Зодіаку. Цей день не сприятиме реалізації далекосяжних планів. Краще віддатися на волю випадку і плисти за течією. Це допоможе розслабитися, розвантажити голову і набратися сил перед новими відповідальними справами.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овнам сьогоднішня субота дана для повного перезавантаження думок. З ранку буде кілька невеликих справ, які зажадають вашої участі. А після обіду у вас буде рідкісна можливість розслабитися і відпочити.

Телець

Тельцям з ранку випаде термінова справа, від якої ви не зможете відмовитися. Однак після обіду припиняйте будь-яку спробу завантажити вас роботою. Цей день у вас для відпочинку, а вечір - для спілкування з друзями.

Близнюки

Близнюків вже кілька днів терзає відчуття недомовленості і невиконаної роботи. Не поспішайте хапатися за все відразу. Спочатку з'ясуйте причину свого занепокоєння.

Рак

Раки сьогодні будуть такими собі улюбленцями долі. Все, що ви захочете, буде до ваших послуг. І навіть той, хто давно займає ваші думки, сьогодні опиниться дуже близько. Не пропустіть момент, беріть відразу "бика за роги".

Лев

У Левів сьогодні є шанс зустріти своє кохання. Якщо ви його вже зустріли, то у вас буде можливість знайти близьку людину, яка в усьому буде поділяти ваші погляди.

Діва

У пошуках натхнення Діви можуть вийти за межі своєї зони проживання і відправитися на пошуки чогось нового. Ви знайдете підтримку всіх своїх починань у товаристві найближчих людей.

Терези

Терези сьогодні будуть надто дратівливі. Ви будете болісно сприймати все, що вам скажуть. Навіть не будь-яке слово, а будь-який "не такий" погляд можуть вас боляче ранити. Уникайте спілкування, і тоді ця субота обійдеться вам найменшою кров'ю.

Скорпіон

Скорпіонам навіть не варто пробувати займатися будь-якию працею, що вимагає інтелектуальної напруги. Сьогоднішній день не сприяє цьому. Займіться рутиною. А вечір залиште для веселих посиденьок із друзями.

Стрілець

Стрільці ризикують сьогодні втратити багато грошей. Фінансові втрати будуть неминучі, якщо ви захочете укласти сьогодні якусь угоду або зробити велику покупку. Краще уникайте всього, що пов'язано з фінансами.

Козеріг

Козерогам не радять сьогодні відправлятися в дорогу. Зате у вас і вдома знайдеться захоплююче заняття. Цей день буде для вас сповнений захоплюючого любовного пригоди.

Водолій

Водолії останнім часом беззастережно довіряють своїй інтуїції. Однак сьогодні - не той день. Вона може вас підступно підвести і навіть штовхнути на непорядний вчинок.

Риби

Риби сьогодні проживуть не найкращу в своєму житті суботу. Вам доведеться пережити якесь розчарування, яке здатне зіпсувати настрій будь-кому. Тому не чекайте від цього дня великого позитиву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ