Козак - не єдиний: Данілов налякав депутатів введенням санкцій проти них

Автор: Марченко Любов

Санкції можуть ввести не тільки проти нардепа і власника опальних телеканалів Тараса Козака, а й проти інших депутатів. Про те, що введення санкцій - це не одноразова акція, заявив секретар РНБО.

Козак - не єдиний: Данілов налякав депутатів введенням санкцій проти них - today.ua

Компромат є на багатьох народних обранців, натякнув в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" секретар РНБО Олексій Данілов. РНБО лише почав із Козака, а далі за ним прийде черга інших людей при посадах, включаючи й народних депутатів України, повідомив Данілов.

"Я впевнений, що найближчим часом санкції будуть тривати проти певної категорії осіб - і фізичних, і юридичних. Більш того, я можу з упевненістю сказати, що там буде ряд депутатів, які засідають сьогодні у Верховній Раді", - заявив секретар РНБО.

Козак - не єдиний: Данілов налякав депутатів введенням санкцій проти них Таким чином, Олексій Данилов побічно підтвердив, що Офіс президента встиг зібрати чималий компромат і на ворогів, і на друзів-однопартійців. Багато хто пригадав "папки", які Зеленський обіцяв завести на кожного однопартійця ще з початку своєї президентської каденції. Зараз якраз настала їхня пора.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

В Україні чекають новий Hyundai Tucson: фото та ціни

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Нагадаємо, 4 лютого президент Зеленський підписав указ про введення санкцій проти громадянина України нардепа Тараса Козака та його бізнесу. Таким чином, була заблокована робота трьох великих телеканалів - "112 Україна", NewsOne і ZIK, які юридично є власністю Козака.

У Мережі відразу бурхливо відреагували на президентський указ. Одні беззастережно схвалюють цей акт, інші вважають це наступом на свободу слова і спробою узурпації влади президентом і його командою.