МАУ повертає літаки у небо: з березня буде відновлено багато авіарейсів

Автор: Марченко Любов

Із березня авіакомпанія МАУ відновить багато "докарантінних" повітряних рейсів. Регулярне повітряне сполучення буде відновлено з деякими столицями і великими містами світу, повідомляє прес-служба компанії.

МАУ повертає літаки у небо: з березня буде відновлено багато авіарейсів - today.ua

Уже на початку місяця МАУ відновить повітряне сполучення Києва з Женевою і Прагою. А в кінці місяця додадуться авіарейси до Ларнаки, Барселони, Вільнюса і Кишинева.

Повітряний міст також буде відновлений між Одесою і Стамбулом. А взагалі, з травня авіакомпанія має намір відновити до 21 рейса на тиждень з України в Стамбул.

Із низкою зарубіжних міст авіакомпанія МАУ відновить регулярні рейси. Зокрема, літаки з Києва будуть регулярно відлітати у Париж, Мілан, Амстердам, Єреван, Тбілісі Тель-Авів. Причому в Тель-Авів і назад курсуватиме до 11 рейсів на тиждень. Однак таке авіасполучення з Тель-Авівом почнеться трохи згодом, у травні.

Популярні зараз

Українцям обмежили відпустки у воєнний період

“Скасування плати“ за доставку газу для пенсіонерів: у ГазПравді зробили важливу заяву

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Укренерго запровадило графіки відключення електроенергії у всіх регіонах

МАУ повертає літаки у небо: з березня буде відновлено багато авіарейсів А в березні літак тричі візьме курс із Києва на Делі і повернеться звідти назад. Маршрути в Індію намічені на 2,13 і 18 березня. Три рейси також випадають льотчикам компанії до Ташкенту і звідти: 10, 21 і 31 березня.

Крім того МАУ відновлює авіаперельоти в Баку

Поки, через карантин, в Азербайджан впускають не всіх. Вильоти із Києва в Баку відновляться з 13 березня. Літак вирушатиме туди двічі на тиждень: по вівторках і суботах.

Наразі через карантин скористатися цими вильотами можуть такі категорії пасажирів:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  • громадяни Азербайджану,
  • співробітники і керівники дипломатичних представництв і консульств в Азербайджані та члени їхніх сімей,
  • іноземці з дозволом на проживання,
  • члени сімей резидента (діти, батьки, чоловік або дружина при наявності документів, що підтверджують родинні зв'язки).

При цьому всі пасажири повинні мати при собі негативні результати тесту на коронавірус, зроблені не раніше ніж за 48 годин до вильоту.

Нагадаємо, раніше стало відомо що інший авіаперевізник, Wizz Air з червня запустить регулярні авіарейси з Києва на чорноморський курорт Бургас. Квитки на рейси вже продають.