Monobank знімає з клієнтів приховану комісію за переказ коштів

Автор: Марченко Любов

Monobank викрили в тому, що він бере приховану комісію з грошових переказів, при цьому повідомляючи клієнту, що банк не стягує комісії. На це поскаржився один із клієнтів банку, з прикрістю виявивши, що гроші з нього зняли, хоча в повідомленні банку було написано, що комісії за переказ немає.

Monobank знімає з клієнтів приховану комісію за переказ коштів - today.ua

Клієнт банку коротко виклав суть проблеми. Він прив'язав до своєї картки monobank платіжну карту закордонного банку, поповнивши з неї картку monobank. При цьому у нього на екрані висвітлилося повідомлення, що комісії за цей грошовий переказ немає. Але, як з'ясувалося, банк зняв із нього комісію у розмірі 1,8%.

Дізнавшись про зняті гроші, засмучений клієнт звернувся у службу підтримки банку. Вивчивши його питання, звідти відповіли, що, виявляється, така проблема в них є: повідомлення видає невірну інформацію.

Monobank знімає з клієнтів приховану комісію за переказ коштів Однак повертати гроші, які він втратив через дезінформацію, банк відмовився. Мовляв, ця комісія у них прописана в тарифах monobank і в договорі, який клієнт укладав з їхньою фінансовою установою.

Популярні зараз

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Київстар, Vodafone та lifecell подбали про дешеві тарифи для своїх абонентів: який обсяг послуг можна за ними отримати

"На жаль, повернути комісію з 5.03.2020 немає можливості, тому що ця комісія прописана в тарифах банку", - відповіли чоловікові на його претензію.

Monobank знімає з клієнтів приховану комісію за переказ коштів

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

"Я повинен дивитися в правила перед будь-маніпуляцією з картою? Я думав, можна вірити інформації на екрані", - обурюється клієнт у своєму пості, розміщеному в закритій групі monobank Community на Facebook.

Monobank знімає з клієнтів приховану комісію за переказ коштів Очевидно, якби чоловік втратив на цих відсотках, знятих банком, невелику суму, то він і не став би шукати істину. Однак, як з'ясувалося з його коментарів до власної публікації, він переказував кошти неодноразово, і сума, знята в якості комісії банку, нині становить кілька тисяч гривень. Monobank знімає з клієнтів приховану комісію за переказ коштів Нагадаємо, раніше стало відомо, що два колишніх топ-менеджера ПриватБанку, які були в списку співзасновників monobank, поспішно вийшли з цього списку, переписавши свої акції на інших людей. Причина такої блискавичної зміни співзасновників в тому, що вони потрапили під кримінальне переслідування у справі щодо незаконного привласнення коштів у ПриватБанку.