“Ощадбанк“ без попередження забрав у багатодітної сім'ї допомогу з безробіття

Автор: Марченко Любов

"Ощадбанк" два місяці поспіль вилучає допомогу з безробіття в єдиного годувальника сім'ї. Приводом для блокування карти для виплат стала його кредитна заборгованість. Розмір боргу невеликий. Однак цей аргумент, як і те, що сім'ї нічим годувати чотирьох неповнолітніх дітей, банк у розрахунок не бере.

“Ощадбанк“ без попередження забрав у багатодітної сім'ї допомогу з безробіття - today.ua

На заблоковану картку поскаржився клієнт під ніком b1962. Очевидно, саме з його карти "Ощадбанк" два місяці поспіль знімає всі допомогу з безробіття. При цьому карту для виплат банк заблокував, а кредитну просто анулював. І те, і інше було зроблено банком без попередження, що вкрай обурило господаря заблокованої картки.

При цьому він загрожує "Ощадбанку" зверненням до суду. Причому не до вітчизняного, а очевидно, до Європейського. У своїй емоційній публікації автор перелічує, які закони, на його думку, порушили банкіри. Він каже, що дії банку, а також складений ним кредитний договір суперечать Конституції України.

"Свої дії мотивує пунктом в договорі, який суперечить КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ, закону про захист дитинства, ряду міжнародних договорів, а також підпадає під статтю КК про замах на вбивство через крадіжку грошових коштів щоб у сім'ї не було коштів на існування і оплату комуналки, адже боржників по комуналці позбавляють пільг ", - емоційно перелічує автор публікації і наостанок додає: - З урахуванням того що банк є Державним, постраждала багатодітна сім'я не бачить сенсу судитися на Україні, тому готується позов до Міжнародного Суду".

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

В Україні чекають новий Hyundai Tucson: фото та ціни

“Ощадбанк“ без попередження забрав у багатодітної сім'ї допомогу з безробіття Незважаючи на емоції клієнта і його цілком зрозуміле обурення, "Ощадбанк" ніде не порушив умов кредитного договору. Борг потрібно гасити вчасно, і очевидно, банк не має ніякої особистої неприязні до свого клієнта.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

"Банк діє в умовах укладеного договору. Списання коштів з іншого рахунку можливе лише в разі виникнення простроченої заборгованості", - відповів "Ощадбанк" скривдженому клієнту.

Нагадаємо, раніше клієнти скаржилися, що "Ощадбанк" не повертає грошей, заблокованих несправним терміналом. Так, на банк поскаржилася співробітниця магазину, у якій терміна "з'їв" половину денної виручки магазину в розмірі її місячної зарплати.