Майже мільйон гривень пенсіонерка з Прилук віддала за “зняття порчі“ з її родини

Автор: Марченко Любов

Майже у мільйон гривень обійшлося "зняття порчі" пенсіонерці з міста Прилуки на Чернігівщині. Жінка добровільно винесла з дому всі заощадження і віддала їх двом аферисткам, які пообіцяли зняти негативну енергетику з її родини.

Майже мільйон гривень пенсіонерка з Прилук віддала за “зняття порчі“ з її родини - today.ua

67-річна прилучанка розповіла, що до неї в місті підійшли на вулиці дві жінки та заявили, що бачать на ній порчу, яку навели на неї злі люди. І поки з неї цю порчу не зняти, в її родині не припиняться проблеми.

У жінки дійсно якраз похворіли близькі, і тому вона беззастережно повірила, що "добрі люди" побачили на ній порчу і прагнуть їй щиро допомогти. Ну, а оскільки гроші - це найбрудніше, "доброзичливиці" веліли пенсіонерці винести всі заощадження, які тільки є у неї вдома, щоб очистити їх від негативної енергетики.

Жінка, не роздумуючи, кинулася додому і повитягали з усіх схованок усі наявні гроші. У підсумку, вона винесла з дому 30 тисяч доларів, 1500 євро і 20 тисяч гривень.

Популярні зараз

Пенсії порахують за єдиною формулою: хто отримуватиме майже 10 000 грн на місяць

Чим підживити півонії навесні: один аптечний засіб допоможе виростити пишні квіти

Мінімальну зарплату українським суддям з ВРП підвищили до 236 тысяч гривен

ГУР атакувало завод з виробництва стратегічних бомбардувальників Ту-22М у Казані

Майже мільйон гривень пенсіонерка з Прилук віддала за “зняття порчі“ з її родини Незнайомки згребли у неї всі ці гроші та відправилися проводити "обряд очищення". А пенсіонерка через якийсь час збагнула, що, мабуть, із цим обрядом "зняття порчі" щось пішло не так.

Умить прозрівши, жінка кинулася в поліцію. Описавши зовнішність "доброзичливиць", вона розповіла, що обидві - з чорними очима і смаглявою шкірою. І в обох на обличчях - медичні маски (ідеальний час нині настав для аферистів, - авт.).

Майже мільйон гривень пенсіонерка з Прилук віддала за “зняття порчі“ з її родини Поліція відразу оголосила шахрайок у розшук, і вже незабаром правоохоронцям вдалося вийти на їхній слід. З'ясувалося, що з Прилук вони попрямували до Києва, проте надовго в столиці не затрималися. Жінки найняли таксі і відправилися на ньому в напрямку Дніпра. Саме на Дніпропетровщині поліцейські з Прилук, спільно зі своїми дніпропетровськими колегами, затримали шахрайок.

Майже мільйон гривень пенсіонерка з Прилук віддала за “зняття порчі“ з її родини Ними виявилися дві мешканки Донецької області: одна - 1967 інша - 1989 року народження. Аферисток знайшли і затримали протягом доби після здійсненої ними оборудки зі "зняттям порчі".

Майже мільйон гривень пенсіонерка з Прилук віддала за “зняття порчі“ з її родини Гроші, здобуті у пенсіонерки обманним шляхом, виявилися при них.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Отже, завдяки професіоналізму поліцейських, ця історія завершилася благополучно. Однак, скільки ще знайдеться фахівців зі "зняття порчі" та інших обрядів, і, головне, скільки знайдеться людей, готових їм повірити, невідомо.

Нагадаємо, українських водіїв попередили про шахраїв, які працюють в поліцейській формі. У них навіть є свій автомобіль ДПС. Вони зупиняють одиноких водіїв на виїзді з міста і пропонують пройти тест на алкоголь. Алкотестер заряджений на "потрібні" показники, і "п'яному" водієві пропонують відкупитися від поліцейських.