Популярний авіаперевізник Windrose скорочує рейси в Україні: у компанії озвучили причини

Автор: Марченко Любов

Популярний авіаперевізник Windrose (Роза Вітрів) оголосив про тимчасове припинення внутрішньоукраїнських рейсів. Будуть зупинені рейси, які з'єднували Київ із містами Миколаїв, Ужгород і Чернівці.

Популярний авіаперевізник Windrose скорочує рейси в Україні: у компанії озвучили причини - today.ua

Про зупинення авіасполучення цими маршрутами повідомила PR-менеджер авіакомпанії Ірина Левенко.

Зокрема, наразі пасажири не зможуть взяти квитки на такі маршрути: Київ-Ужгород, Київ-Чернівці та Київ-Миколаїв. На всіх трьох рейсах припиняються вильоти з 9 листопада. Причому зупиняють їх із різних причин.

Зі столиці до Миколаєва літак не відправлятиметься через те, що з настанням холодів попит на цей маршрут різко скоротився, і він став нерентабельним. Популярний авіаперевізник Windrose скорочує рейси в Україні: у компанії озвучили причини А ось із Києва до Ужгорода та Чернівців рейсів не буде з іншої причини. Фахівці попередили авіаторів щодо можливих технічних складнощів у цих аеропортах в зимову пору року. Щойно їх усунуть, Windrose обіцяє відновити польоти.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

"Windrose провела комплексний аудит аеропортів Ужгород і Чернівці та надала рекомендації керівництву для покращення технічних факторів, які впливають на виконання рейсів у зимовий період. Як тільки усі зауваження усунуть, ми відновимо рейси", - пояснила представниця авіаперевізника.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

До цього авіаперевізник Windrose припинив польоти з Києва до Кривого Рогу – через падіння попиту на маршрут.

Нагадаємо, тим часом інший авіаперевізник, SkyUp, планує впровадити нові міжнародні авіарейси з Одеси і Києва до Тель-Авіва.