Пожежа на Новій пошті: поблизу Києва згоріли сотні посилок

Автор: Марченко Любов

Нова пошта приходить до тями від стресу, який їй довелося пережити цим суботнім ранком. На території одного з відділень Нової пошти загорівся автомобільний причіп.

Пожежа на Новій пошті: поблизу Києва згоріли сотні посилок - today.ua

Про подію повідомив Telegram-канал dtp.kiev. Полум'я почало швидко розповсюджуватися причепом, погрожуючи знищити не тільки сам транспортний засіб, але й усе, що було в ньому. А адже причіп був буквально забитий поштовими відправленнями.

Співробітники Нової пошти тут же викликали МНС-ників, але чекати приїзду рятувальників не стали, а самі заходились гасити пожежу. Адже полум'я вже встигло охопити частину причепа і загрожувало в лічені хвилини розправитися з усіма посилками. Пожежа на Новій пошті: поблизу Києва згоріли сотні посилок

"Ледве встигли відчепити і блискавично загасити, щоби все не згоріло. На місці працювали бійці # ДСНС", - пишуть у повідомленні.

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Пожежа на Новій пошті: поблизу Києва згоріли сотні посилок Причина спалаху поки остаточно не з'ясована, проте попередні висновки вже є. Розслідуванням справи займається поліція.

При цьому керівництво компанії вже відреагувало на подію. На Новій пошті запевнили, що всім клієнтами, чиї поштові відправлення виявилися пошкоджені, компенсують збитки.

"Ми виплатимо компенсації клієнтам згідно оголошеної вартості відправлення", - повідомили в керівництві компанії.

Там також уточнили, що нібито за результатами попереднього розслідування, джерелом спалаху стала одна з посилок, які перебували у причепі.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

"Просимо клієнтів дотримуватися правил надання послуг і не відправляти заборонені до перевезення вантажі, адже це може зашкодити здоров'ю людей або іншим відправленням", - звернулися співробітники Нової пошти до своїх клієнтів.

Нагадаємо, Нова пошта приємно здивувала своїх клієнтів тарифами на доставку посилок у другому півріччі. В наш час, коли ціни на все зростають, немов гриби після дощу, поштова компанія вирішила залишити колишні ціни за свої послуги.