Прогноз погоди на Великдень: синоптики попередили про чергову хвилю весняного похолодання

Автор: Лобанова Єлизавета

У другій половині квітня погода в Україні покращиться, і українці нарешті відчують весняне тепло. Однак, перші травневі дні, а разом з ними і великодні, принесуть похолодання і дощі. За прогнозом синоптиків, спеки на Великдень чекати не варто точно.

Прогноз погоди на Великдень: синоптики попередили про чергову хвилю весняного похолодання - today.ua

Черговий циклон накриє Україну в кінці квітня. З 15 квітня в країні потеплішає і припиняться дощі, а потім знову похолодає. Для українців уже стало нормою, що кожні 4-5 днів погода кардинально змінюється. Весна в цьому році затяжна, і періоди похолодання змінюються теплими днями.

Народні синоптики прогнозують, що через таку погоду цього року в Україні може бути неврожай. Адже і квітень, і травень, по погоді дуже нестабільні. Згідно з народними прикметами, по погоді на Благовіщення (7 квітня) судять про погоду на Великдень. А цей день в 2021 році був дуже холодним і з опадами. Прогноз погоди на Великдень: синоптики попередили про чергову хвилю весняного похолодання В "Укргідрометцентрі" очікують, що Великдень буде прохолодним, але без опадів. При цьому тиждень відразу після свята буде теплим, але в цілому місяць буде прохолодним, в порівнянні з попередніми роками.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

У 2020 році Великдень святкували у квітні, і було набагато тепліше, ніж зараз. У 2021 року зима і весна досить затяжні, залишається сподіватися, що і літо в Україні простягнеться якомога довше.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Раніше повідомлялося, з якої погоди розпочнеться поточний тиждень, і коли закінчиться період дощів.