ПриватБанк впроваджує зміни, які порадують усіх його клієнтів

Автор: Марченко Любов

Один із найпотужніших українських банків, Приватбанк, з 1 березня запроваджує у себе опцію, яка обрадує його клієнтів і зробить хвилини, проведені в інтернет-банкінгу, набагато яскравішими і приємнішими. Клієнти ПриватБанку тепер зможуть самі обирати унікальний дизайн для своїх цифрових гаманців.

ПриватБанк впроваджує зміни, які порадують усіх його клієнтів - today.ua

Про це повідомила прес-служба банку на його офіційному сайті. Нова опція буде абсолютно безкоштовною. Її єдина мета - зробити клієнтам приємне і дати їм можливість вибору.

Цією послугою вже можна було скористатися й раніше. Але банк лише тестував її, перевіряючи, як її оцінять клієнти. Нова опція припала клієнтам до душі, і тому ПриватБанк вирішив зробити цю опцію постійною. Тепер кожен може змінити дизайн свого цифрового гаманця.

На сайті ПриватБанку розмістили покрокову інструкцію, як можна створити унікальне дизайнерське оформлення для Google Pay і Apple Pay. ПриватБанк впроваджує зміни, які порадують усіх його клієнтів Нові теми можна створювати лише в додатку Приват24. Але перш, ніж до цього приступити, потрібно обов'язково оновити цей додаток, встановивши останню версію.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Чоловіки “штурмують“ ТЦК після ухвалення закону про мобілізацію: усі не встигнуть оновити свої дані

Далі все просто: заходите в розділ "Меню карт" та обираєте опцію "Дизайн карти". Після цього вам повинні відкритися різні варіанти оформлення.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Поки кількість пропонованих варіантів обмежена. Однак згодом програмісти ПриватБанку мають намір удосконалити цю опцію, давши клієнтам можливість самим обирати і створювати дизайн своєї карти.

Нагадаємо, ПриватБанк зрізає своїм клієнтам кредитні ліміти без повідомлення. У банку пояснили, що таке трапляється, коли клієнт вчасно не погашає заборгованість на кредитці. Через це банкіри змушені зменшувати йому кредитний ліміт.